sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Lipaston jatkoaika

Sain ruman ja kulahtaneen lipaston. Näin kuitenkin heti sieluni silmin miten se muuttuu kauniiksi laskutasoksi peilin alle. No, lopputuloksesta voi olla montaa mieltä. :)


Ensimmäinen maali oli jotakin tunnistamatonta vanhaa, joka ei ollenkaan soveltunut huonekalun maalaukseen. Hain kaupasta sopivampaa maalia, mutten kuitenkaan ostanut hiomapaperia. Niinpä en sitten hionut aiempaa maalia pois vaan sivelin uuden päälle. Ei lipastoa kaunokaiseksi voi sanoa, mutta kyllä se tehtävänsä ajaa. :)


Suuri hämmennys valtasi itseni, kun olin ottamassa kuvaa lipastosta. Olen hippusen naureskellut sisustusohjelmille ja -lehdille, kun niissä on sisustuslehtiä tarkoitushakuisesti levällään tai sievästi nipuissa. Ja mitäs huomaankaan -olen alitajuisesti sisäistänyt "genren"... Apua, sisustus- ja käsityölehdet ovat valtaamassa kotiani... :)

3 kommenttia:

TööT kirjoitti...

Tosi tosi hyvä lipasto. Mutta älä anna sisustus- ym lehtien vallata kotiasi : D Minullakin on paha tapa tilata niitä ja eipä niitä juuri ehdi lukea. Käsityölehdet ovat sitten kokonaan toinen juttu.

Ota pieni lehtipino kerrallaan, käy lehdet läpi ja mieti miksi haluat juuri sen lehden säilyttää. Ja sitten heitä lehti pois paperinkeräykseen. Ja jos tulet siihen tulokseen ettet enää halua jatkaa lehden kestotilausta, lopeta se. Itse olen lopettanut kaikki sisustuslehtitilaukset.

Lyyti kirjoitti...

Sehän tässä huvittavaa onkin, että olen vasta viimeisen parin vuoden aikana edes kiinnostunut aiheesta ja tilannut jotakin... Sitten olinkin jo puhelinmyyjien kohteena -meillä on erikoistarjous...

Onneksi tilanne on vielä hallinnassa! :)

TööT kirjoitti...

Sama juttu täällä. Yöpöydällä oli aina kamala pino lukemattomia lehtiä, kunnes otin härkää sarvista. Ensinnä perutin kaikki kestotilaukset. Vastasin kaikkiin soittoihin ei kiitos.

Lehdet ovat vieläkin pinossa jossain, odottavat varmaan kevättä ja pesänrakennusvietin heräämistä.