sunnuntai 26. helmikuuta 2012

C-vitamiinia


Kevään on aika jo tulla; alitajuisesti huomaan haalivani keltaista ympärilleni... Vaikkei se kuulukaan lempiväreihini. Mielessä on pitkään ollut karkkipaperipussukoiden ompeleminen. Moni niitä tekee ja vielä useammalla niitä näkee. Siispä ompelukoneen ääreen!

Karkkipaperia, kangasta ja kristallimuovia
Kangas ja pöytäliinamuovia

Pussukoiden vuoriksi laitoin omavärjäämää kangasta, karkkipapereiden päälle kristallimuovia. Alempi pussukka on tehty Eurokankaan kirkkaasta pöytäliinamuovista, missä on mansikoita, mandariineja ja omenoita. Siinä olisi herkullinen kuosi, mutta olipa vaikeaa ommella! Ei meinanut kulkea ompelukoneen paininjalan alla ja toiseksi repesi ompeleen vierestä. Luulen, että tämäkin muovi kestäisi käyttöä, jos sen vaan saisi ommelluksi. Karkkipaperipussukasta tykkään, mutta luulen jatkossa pysytteleväni kankaissa. :)

Viikonloppuna osallistuin kansalaisopiston kurssille. Siellä teimme thaimaalaisen opettajan kanssa kukkasia. Suomessa olen nähnyt vastaavia ohuen ohuista sukkahousuista tehtynä. Tällä kertaa teimme thaimaalaisesta neuloksesta, joka on huomattavasti sukkahousuja kestävämpää ja joustavampaa. Ehkä myös ohuempaa.

Lilja

Auringonkukka


Odottaa kevään ensimmäistä hyönteistä!

5 kommenttia:

Tii kirjoitti...

Upeita kukkia!

Anneli kirjoitti...

Voi hyvänen aika, miten kauniita kukkia :)

Lyyti kirjoitti...

Kiitos, pidän niistä itsekin. Tuovat kevättä kotiin. :)

Eija K kirjoitti...

Voi kuinka kauniita.

Eija K kirjoitti...

Käy katsomassa - Mollamaija kilpailu blogissani.