torstai 10. helmikuuta 2011

Uusi aluevaltaus

Reilun kolmen kuukauden ajan sain työskennellä kehitysvammaisten kanssa. Olin päivätoimintakeskuksessa kädentaitoja ohjaamassa, samalla sain myös itse paljon ja opin uutta. Ihan tuntui haikealta, kun kasasin kimpsuni ja kampsuni. Viimeisimpänä teimme mosaiikkitöitä. Se oli vieraampaa itsellenikin, joten olin varmasti yhtä innokas muiden joukossa. Niin mukavaa tekemistä se oli, ettei kokeilu varmaankaan jää tähän vaan jatkuu jossain toisessa yhteydessä. Tässä ystäväpäivä -teemainen mosaiikkityö:

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi, ilmoittelen vain että aika huonosti pystyy lukemaan tekstiäsi kun taustalla oleva kuva on niin värikäs, mutta kuvat toki näkyvät mikä lienee pääasia??!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, nyt löytyi blogi ilman ongelmia!
Ja ainakin miulle testin ja kuvien tausta on valkoinen. Niiden taustalla sitten on tuo kirjava mutta teksit ja kuvat siis erottuvat hyvin.

Tintin kirjoitti...

Kaunis mosaiikkityö. Ei ihn perinteinen. Napit erityisesti viehättävät nappiaddiktin silmää.

Minun mielestäni blogisi on kaunis ja tekstit luettavissa. Kestiköhän ensimmäisellä kommnetoijallasivujen latautuminen niin kauan, ettei valkoista taustaa tekstille tullut (olen törmännyt tähän ilmiöön toisaalla).