maanantai 28. helmikuuta 2011

Keskeneräisyyksien viikonloppu

Joskus ihan ihmettelen itsekin kykyäni luoda uusia keskeneräisyyksiä... :)

Tästä tulee kassi! Isoäidinneliöt taitavat olla muodissa -niin monessa yhteydessä niitä esiintyy -haluan siis tehdä omani. Lappujen virkkaus eteni hyvää vauhtia, kunnes lanka loppui...

Pakkasen keskelle kaipasin lämpöä. Katselin kaverin kuvia Afrikasta ja keksin tehdä trooppisia kasveja pontsoon. Idea oli lennokkaampi kuin toteutus... Tuleekohan näistä ikinä mitään?!

Pontsoyritelmä osa 2. Trooppiset kasvit toivat tullessaan sellaisen haasteellisuuden, että kaivoin esille kirjan 201 ideaa pieniin ja suuriin virkkaustöihin ja aloin tehdä toisenlaista palapeliä. Jossain vaiheessa suunnittelin, että jokainen pala on erilainen -näin ainakin tähän mennessä...


Viime viikko meni enemmän ja vähemmän flunssan kourissa, joten ongelmanratkaisukyky ei ollut paras mahdollinen. Sunnuntaina pääsin jo liikkeelle. Tilkkukillan tapaamisessa pääsin pönttötalkoisiin!

Pienempi olisi söpömpi!
Minulla on pieni kangaslintu, jolle pönttöä ajattelin, mutta sattui kulkuaukosta tulemaan liian pieni... Muutenkin vähän pitää vielä fiksata kattoa, mutta sitten pahvista ja kankaasta kasattu pönttö odottaa asujaansa!

2 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Lohdullista kuulla, että jollakin muullakin on tuo kyky loihtia keskeneräisyyksiä... Mutta jos filosofiseksi heittäytyy, niin eikö koko ihmisen elämä ole vähän sellaista ;)

taskukissa kirjoitti...

moi riitta! vaikuttaa aika mielenkiintoiselta tämä siun blogisi :) ja hih, miullakin on suunnitteilla mummoneliölaukku ;)
pitääpä lisätä tämä blogi luettujen blogien listaan. *terv. toinen bloggaamiseen innostunut arte09*