keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Hip ja hei -täällä taas! :)

Blogini ei suinkaan ole ollut unohduksissa, ei vain ole ollut mitään kerrottavaa... Niin vaikea kuin aluksi olikin uskoa, paras lääke kyynärpään rasitusvammaan on lepo! Vasta kun oikeasti vähensin tekemistä, niin paraneminen pääsi vauhtiin (n. 1,5 kk sitten) ja nyt olen hieman jo kokeillut käsitöiden tekemistä! Jippii -vihdoinkin!!!!

Käytännölliset ensin: päällystin tylsän harmaan vaa'an kernillä.

Lopputiskit. :)

Kankaiden värjäystä ja maalausta.

Servettitekniikalla koristeltu tarjotin (22 x 43 cm). Vielä on harkinnassa tulisiko tuohon keskelle jotain?

Joulupallo. Idea ja inspiraatio Arnen ja Carlosin Joulupallot -kirjasta.

Tilkkutöihin olisi suuri himotus, mutta saksien ja tilkkuleikkurin käyttöä vielä arkailen. Vähän olen kuitenkin kokeillut... ;) Neulominen alkaa sujua! Sukkasatoon en kyllä ehtinyt mukaan ollenkaan. :( Aloitin neulomisen pienestä työstä: joulupallosta, missä harjoittelin inhoamaani kirjoneuletta. Kirjan ohjeen mukaan pallo painaa 25 g, mutta omani on lähes 75 g. Tuli ilmeisesti isompi, paksummasta langasta ja runsaammin täytettä. Minkäs sille mahtaa, kun Miss Marple oli niin jännittävä... ;)

7 kommenttia:

TööT kirjoitti...

Hienoa että alat voida jo paremmin. Kun itse vietin kesän ilman ompelukonetta, ei syksyllä ompelusta tule loppua, kun patoutunut innostus on niin suuri.

:D

Maija kirjoitti...

Parantelehan kätesi kuntoon ennen kuin innostut jatkamaan käsitöitä. ihan vähänherkuttelua vaan.
Itse en aikanaan malttanut lopettaa ennen kuin oli pakko. Yhtenä aamuna en enää jaksanut nostaa puurolusikkaa suuhun. Sitten käsi riippuikin toimettomana seuraavat kolme kuukautta. Itkin ilosta, kun huomasin tiskirättiä vääntäessä, että kädessä oli taas vähän lihasvoimaa. Käytännössä olin puoli vuotta lähes yksikätinen. Vanhin poika oli jo teini ja sain hänet houkuteltua kankaiden leikkuuseen ja ompelin jotakin, vaikka en oikeaa kättä voinutkaan käyttää. Kun käsi toimi, oli muutama tilkkupohja valmiina :)

Anneli kirjoitti...

Ihania uusia töitä . Älä laita tuohon tarjottimen keskelle mitään on juuri noin parhaimmillan :)
Kiva neulottu pallo.

Paranemista sulle !

Eija kirjoitti...

Tosi kiva joulupallo. Toipumista ;D

Eija K kirjoitti...

Laita osoite niin laitan sulle kaavan

Lyyti kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja kannustamisesta. Kävin alkuviikosta fysioterapeutilla - 4 kk:n aikana on tapahtunut paranemista. Tilkkunäyttely on tulossa ja innostuin ompelemaan -yöllä kyynärpäätä alkoi taas särkeä... Pitäisi siis malttaa!

Annelille: tulin itsekin siihen tulokseen, että tarjotin on jo valmis ilman lisukkeita. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno pallo :)