lauantai 2. huhtikuuta 2011

Kaikki kiva loppuu aikanaan...

... niin myös harjoittelu lankakaupassa. Monenlaista pääsin tekemään ja oppimaan. Suurin juttu oli tilkkutyö, joka pääsi ruusuverhon viereen näyteikkunaan.

Tilkkutyö on 105 x 200 cm. Siinä on ohut vanu ja taustana peruspuuvillakangas. Tikkauksiin käytin itselleni uutta tuttavuutta, läpinäkyvää lankaa.
Värit ilman salamaa lasin läpi.

Pääsin myös tutustumaan uusiin lankoihin.


Valkea myssy on neulottu Debbie Blissin ihanasta Prima -langasta (bambu, merino) ja sen parina oleva musta-valkea huivi on virkattu Dropsin Bomull-lin -langasta (puuvilla, pellava). Myssystä tuli alkuepäilyistäni huolimatta ihana. Pitsi ja kukkanen kruunaavat tyylin. Kullanvärinen baskeri ei ole tekemäni, mutta se on tehty Katian Isis -langasta (puuvilla, viskoosi). Vaalean roosan huivin neuloin Katian Temis -langasta (puuvilla, akryyli, polyamidi). Se oli mielenkiintoista neuloa, koska mukana on paksuja ja ohuita kohtia eli pinnasta tulee vuoron perään pehmoisen pörröistä ja väliin hyvinkin ilmavaa.

Käsitöiden tekemisen ohella osallistuin tietysti asiakaspalveluun. Hieman tuntui hataralta esitellä ristipisto-, kirjonta- ym. juttuja, kun en itse ole niitä suuremmin harrastanut. Niinpä päätin kokeilla. Aloitin pienellä ristipistotyöllä, joka tuli ilmaislahjana Cross Stitch -lehden mukana. Ihan flow:hon asti en päässyt, mutta tuli pienestä peilipussista ihan soma.

2 kommenttia:

eijantilkut kirjoitti...

Onneksi olkoon kurkkaa minun blogiin

Tintti kirjoitti...

Ihania töitä olet tehnyt!